FESTES PLA D'EN BOET

6,7 i 8 DE JUNY DEL 2008

Hola a tothom!! Des de
Vocalia de Joves i Boetukada volem adreçar-nos a tots i totes per informar-vos de les activitats que portarem a terme durant les festes del barri i comunicar-vos que ens faria il·lusió que puguessiu assitir i fer difussió. les festes es celebren aquest cap de setmana; divendres 6, dissabte 7 i diumenge 8 de juny.

DIVENDRES 6:
-19.30 crida a la festa amb BOETUKADA i ANDARUA (dsd plaça lopez miravete, president macià, pizarro, llauder, sant valenti i pista exterior del poliesportiu Eusebi Millán)
-21.00 concert hip-hop amb MATARO ZONA ZERO
-23:30 NIT JOVE amb el grup OH, YELLOW!!
(dsd les 21.30 fins 22.30 hi ha correfoc i espectacle de foc)

DISSABTE 7:
- 17.00 CERCAVILA AMB ELS GEGANTS acompanyats per grup BOETUKADA (dsd Plaça Joaquim Galí i Verges, P.Macià, Unió, Pizarro, Llauder, Sant Valentí i pista exterior del Poliesportiu.
-12:00 tallers infantils (jocs, maquillatge pels més petits). taller de graffitti a càrrec de L'ASSOCIACIÓ D'ARTISTES URBANS DEL MARESME (pels no tan petits!)

DIUMENGE 8:
-11:00 tallers infantils. mostra de graffitti a la paret a càrrec de L'ASSOCIACIÓ D'ARTISTES URBANS DEL MARESME I MATARO ZONA ZERO
-21.00 GRAN TRACA DE FI DE FESTA amb el grup BOETUKADA del BARRI


hi ha moltes més activitats programades des de l'AAVV del PLA D'EN BOET com torneigs de basquet, futbol, escacs; cercavila amb gegants, sopar, pallassos, inflables, balls country, llatins i funky, havaneres, ron cremat i gran traca FI DE FESTA amb la BOETUKADA!!!!


US ESPEREM!!!!! GRÀCIES!


Vocalia de Joves

Boetukada

No hay comentarios: